Korlátozott kezdet - Csak két lyuk kártyát kell figyelembe venni. Egyetlen más pókerjáték sem kombinál ilyen egyszerű szabályokat a közösségi kártyákkal, hogy segítsen a játékban. És a Hold'em hatalmas népszerűsége biztosítja a végtelen ingyenes tartalmat, hogy kihasználja a tanulási stratégiát. Közösségi kártyák - A közös kártyák egyszerűsítik a játékot. Kis tanulási görbe - Gyorsan tud versenyezni.

Wild népszerűség - A széles körű fellebbezés bőséges erőforrásokat teremt. Lehet, hogy az idő 100%-át hívja. Amikor emelni, ez nem jelenti azt, hogy a nagy halom nem hív. Fontos megjegyezni, hogy ha az asztalnál a legnagyobb kézzel emelsz, akkor a többi játékosnak óvatosnak kell lennie, hogy az idő legalább 50% -át hívja. Azonban, ha látja, hogy kiváló kézzel emeli fel, akkor óvatosnak kell lennie, hogy elkapjon, ha nem hív.

Ez az extra kártya nagy különbséget jelenthet, de ha megtanulod elemezni a kezedet, miközben vakon játszol, majdnem minden kézben a tetejére kerülsz. A győztes kezét először kifizetik. A Texas Hold'em játékot játékosonként öt kártyával játsszák (vagy játékosonként két kártyával, ha rövid kézzel játszik), és minden körben két kártyát osztanak ki. Ha csak két játékos maradt, az osztó további kártyát oszt ki az osztó kezébe. Tapasztalat: Az elme olvasásának formája.

Először úgy kell összecsuknia a kezét, mint 99, 44 vagy 23. Minél több kezet játszik, annál több mintát lát, és annál pontosabban tudja megjósolni az ellenfelek szándékait. Idővel, akkor fejleszteni egy intuitív érzék a játék szinte hatodik érzék képességét, hogy megjósolja, mi a lépés jön a következő. Ez nem csak a logikáról szól, hanem a póker univerzum frekvenciájának beállításáról és áramlásairól finess. Csakúgy, mint egy varázsló finomítja a kézművességet a fémhammerezéssel és alakításával, a pókerjátékosok finomítják az elmeolvasási készségeiket a tapasztalatok révén.

Emelje fel, amikor csak lehet. Sok WSOP szakember számára ez a legjobb stratégia a pénzért való játékhoz. Tegyük fel, hogy ugyanazon az asztalnál indulsz, mint a nagy halom, ami nem ritka (mert mindig gyenge játékosokat keresnek). Ha hátrafelé állsz, hívj Még akkor is, ha te vagy. Soha nem fogsz elkapni a rossz végén egy nagy pénz kéz. Ha elkezd egy előny, akkor is folytathatja a játékot (ami azt jelenti, hogy visszatérítheti a belépési díjat a "reby" opcióban).

Összecsukja, ha van egy jó kéz (AK, KJ, QJ stb) Amikor előre, hívja. Mindig visszatérhetsz az asztalhoz, ha szerencséd van. Gyakran emelhetsz, magyarpoker.com tudva, hogy jó esély van arra, hogy nagy pénzt kapsz. Itt vannak az előnyök a hajlítással vagy hívással, hajlítással vagy hívással: A kis és szoros kezek nagyobb valószínűséggel emelkednek. Ezután kis esélye van a veszteségre (nagy jutalommal, ha jól játszik), és kis esélye van a győzelemre, ami 20 big blindt ér.